Zwanger & Fit


De bekkenbodem is een belangrijk onderdeel tijdens de lessen. Een goed functionerende bekkenbodem draagt bij aan een soepele bevalling en een beter herstel nadien. Trainen van de bekkenbodem tijdens en na je zwangerschap vermindert tevens de kans op urineverlies.
Ook is er aandacht voor je algehele lichamelijke conditie. Want de bevalling is tenslotte een topprestatie. “Zwanger & Fit” is een verantwoorde manier om tijdens en na de zwangerschap in optimale conditie te komen en te blijven.

Je kunt op elk moment in je zwangerschap met “Zwanger & Fit” beginnen. “Zwanger & Fit” is ook uitermate geschikt om na de bevalling weer in conditie te komen. Je mag 6 weken na de bevalling starten. Met “Zwanger & Fit” creëer je een goede basis voor bijvoorbeeld het uitvoeren van je werk, maar ook om je eigen sport weer op te pakken.
Zwanger & Fit is een doorlopend fitness programma wat bestaat uit 1 uur per week sporten.
Er word gebruik gemaakt van onze kinesis fitness apparatuur waardoor er makkelijk in kleine stapjes getraind kan worden. De trainingen vinden plaats in kleine groepen en een ieder werkt in haar eigen tempo.
Voorafgaande vind er een intake plaats om te bepalen op welk niveau er gestart kan worden en om meer achterliggende informatie te krijgen over eventuele klachten en/of specifieke wensen.

Deze les wordt gegeven op maandagavond in Wezep van 19.00-20.00 uur en van 20.00-21.00 uur. Maximaal 8 deelnemers per groep. Meld je tijdig aan om teleurstelling te voorkomen.

De kosten zijn voor 1x per week € 35,- per maand.