De PMT ervaring van Maaike

‘Wat heb jij geleerd bij de PMT?’

Ik ervaarde veel stress- en spanningsklachten en had moeite om mijn lichaamssignalen te herkennen en grenzen te hanteren. Dankzij PMT ben ik veel meer in contact gekomen met mijn lijf, in plaats van continu vanuit mijn hoofd te leven.

‘Wat is voor jou de meerwaarde van PMT?’

Door de verschillende soorten oefeningen en ’tools’ heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen patronen en gedrag. Hierdoor ga ik nu anders om met bepaalde situaties. Ik herken mijn lichaamssignalen nu beter en kan er ook naar handelen. Zo kan ik bijvoorbeeld mijn grenzen beter aangeven in het contact met een ander en keuzes maken die dichter bij mijzelf liggen.

‘Waarom zou je andere mensen PMT aanraden?’

Dankzij PMT ervaar ik minder klachten en zit ik beter in mijn vel. Ik voel mij nu meer ontspannen en kan meer genieten in het dagelijks leven.

*namen zijn geanonimiseerd.