Thuisoefeningen

Tijdens de lockdown hebben we onze sporters regelmatig voorzien van oefeningen voor thuis. Wilt u ook thuis in beweging blijven? Volg dan onderstaande oefeningen.

Conditie training binnen

Onderstaand een aantal voorbeelden om binnen te trainen.
Via contact met je therapeut kun je de juiste oefeningen krijgen.

 

Conditie training buiten

Onderstaande oefeningen kun je prima in je tuin doen. Lukt dit niet let dan goed op in de openbare ruimte dat je een afstand van 1,5 meter handhaaft en met niet meer dan 2 personen traint. Op deze manier kunnen we samen onbegrensde verspreiding van het Coronavirus tegengaan.

De Challenge

Blijf in beweging met de Top Health Groep-Challenge

Wij, Fyon, De Haere en De Akker Fysiotherapie en Ergotherapie hebben de krachten gebundeld onder de vlag “Top Health Groep”. Er verandert voor jou verder niks, behalve dat we door deze samenwerking méér kunnen bieden.
Samen staan we sterk voor de enorme uitdagingen van nu. Samen sterk voor al die cliënten die we op dit moment vanwege het coronavirus niet in onze praktijken kunnen helpen, maar wel via beeldbellen of de telefoon. En samen sterk voor iedereen die bij onze vestigingen sport- en beweeglessen volgt om fit en vitaal te blijven.
Tegen al deze mensen zeggen we: kom in beweging. Daag jezelf uit en doe mee aan onze challenge. Iedere maandag, begin van de week, krijg je van onze fysiotherapeuten Maréll, Willem en Justin een nieuwe oefening om het beste uit jezelf te halen. Want beweging is de bron van een fit en vitaal leven!

Klik hier om naar de oefeningen te gaan