FysioGym

Jong of oud: bewegen is voor iedereen gezond. Maar vooral voor ouderen is het belangrijk om de gewrichten en spieren soepel te houden. Fysiogym is een groepsles voor dames waarbij onder begeleiding van een fysiotherapeut verschillende oefeningen worden gedaan. Hierbij maken we onder andere gebruik van ballen, hoepels en matjes. De oefeningen zijn vooral gericht op beweeglijkheid, kracht en lenigheid.
Voor wie?
Fysiogym is voor geschikt voor dames van alle leeftijden; de oefeningen worden aangepast op ieders eigen niveau en zijn dus zowel geschikt voor de minder ervaren als meer geoefende deelnemers. We werken in vaste groepen, waardoor de deelnemers elkaar goed kennen en ook het sociale aspect aan bod komt. Want plezier in bewegen staat voorop
Onze damesgroepen trainen op maandagmiddag van 13.45 tot 14.30 uur en op de donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur

GOED OM TE WETEN OVER FYSIOGYM

 

  • De Fysiogymlessen worden gegeven in oefenzalen. Deelnemers dragen sportkleding en schoenen en nemen een eigen handdoek mee.
  • Fysiogym wordt gegeven in de gymzaal van Hattemerbroek (60 minuten groepen) en in de oefenzaal van de Akker in Wezep (45 minuten groep).
  • Fysiogym is geen behandeling, maar een sportactiviteit onder leiding van een fysiotherapeut of sportinstructeur. U betaalt dus net als op een sportschool contributie. Zie: lestijden & locaties.
  • De Fysiogym lessen worden begeleid door hierin gespecialiseerde fysiotherapeuten of sportinstructeurs.