Wie zijn wij

De Akker is een Paramedisch Centrum voor fysiotherapie, oefentherapie, en ergotherapie op de Veluwe. In 1993 is de fysiotherapie praktijk opgericht, op dat moment zijn we gestart met 5 teamleden waarvan er nu nog 2 werkzaam zijn bij ons. Vandaag de dag 3 locaties en 32 medewerkers, waaronder 19 fysiotherapeuten, psychomotore therapeut en een ergotherapeut.

Ondanks de groei en verregaande professionalisering, tracht De Akker de persoonlijke benadering van cliënten zorgvuldig te bewaren. De Akker blijft dicht bij de mensen door bewust te kiezen voor locaties in verschillende kernen. Wij proberen ons credo ‘ Gevoel voor Gezondheid ‘ echt in praktijk te brengen door dicht bij onze cliënten te zijn in alle opzichten.

Naast behandeling zijn wij ook actief op het gebied van preventie middels het onderdeel De Akker FysioSport. Hier kunnen onze cliënten op eigen initiatief een preventieprogramma volgen en lekker trainen aan hun eigen doelstellingen om vooral gezond te kunnen blijven. Dit is mogelijk in onze centra in Wezep en Elburg.

Onze activiteiten voor re-integratie van (tijdelijk) uitgeschakelde werknemers zijn ondergebracht in het aparte onderdeel Tracé (link). Tracé werkt voor het regionale bedrijfsleven vanuit onze drie locaties en werkt met de diensten van  FysErgo en Ergo Optima.

De vestigingen worden bemand door een vast team; collega’s met andere of aanvullende specialisaties zijn op afspraak en vaste dagen per week aanwezig. De Akker kan u alle specialisaties van de fysiotherapie bieden. U kunt ons via 1 centraal nummer bereiken, het secretariaat staat van 8.00 tot 17.00 voor u klaar.
Ook voor aanverwante paramedische disciplines kunt u in onze locaties terecht. Wij werken nauw samen met onze partners te weten: Diëtiste, Podotherapeut, Medisch pedicure, Acupuncturist en Psychologe.