FysioFitness

Wat is Fysiofitness?

Net als bij FysioSport is FysioFitness in het leven geroepen om klachten te voorkomen te beperken. Wie een gezond en fit leven leidt krijgt namelijk minder snel lichamelijke klachten en ondergaat een sneller herstel bij eventuele blessures of klachten. Bij de Akker kunt u terecht voor verschillende trainingen en cursussen om uw gezondheid op peil te houden. Onderdeel hiervan zijn de verschillende versies van Fysiosport, en Fysiofitness. Maar wat is het verschil tussen FysioSport en FysioFitness?

Bij FysioFitness is het mogelijk om, in tegenstelling tot de FysioSport groepen, te komen op een tijd die u schikt. Dit is de zogenaamde vrije inloop. Fysiofitness is dus de flexibele versie van FysioSport. Voor Fysiofitness hebben wij hier twee blokken voor kunnen vrijhouden in onze vestiging Wezep op de zogenaamde daluren. Op onze locatie in Elburg hebben we hiervoor helaas geen capaciteit beschikbaar om deze flexibele tijden aan te bieden.

Wanneer is FysioFitness:

FysioFitness vindt plaats in Wezep in de daluren op maandag en donderdag van 15:00 tot 17:30 uur.

Voordeel FysioFitness

Het grote voordeel van FysioFitness is dat u niet vast zit aan een bepaalde tijd, maar over de gehele namiddag binnen kunt lopen. Dit is ideaal voor mensen met druk schema in het dagelijks leven, of voor mensen die houden van een rustigere sportomgeving. FysioFitness is ook ideaal voor iedereen die graag zelfstandig is. Maar ook voor degene die begeleiding wensen is FysioFitness een goede keuzen. In de sportzaal is gedurende deze uren dan ook een begeleider aanwezig die zorgt voor een stukje persoonlijke begeleiding.

De kosten zijn voor 2x per week sporten €42,50 per maand.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Fysiofitness of wilt u meer informatie? Laat u informeren door ons secretariaat!