FysioSport Kanjers

Sporten is voor iedereen gezond, maar niet iedereen heeft dezelfde mogelijkheden. Met FysioSport Kanjers kan iedereen met een beperking, lichamelijk of geestelijk, komen sporten. In de Kanjer groep werk je aan je conditie en aan het opbouwen van vertrouwen in je eigen lichaam. De trainingen bestaan uit kracht- en conditietrainingen maar ook sport en spel komen zeker aan bod.

Voor wie?
Voor iedereen met een beperking, lichamelijk of geestelijk
Het is belangrijk dat je tijdens het sporten plezier beleeft aan het bewegen. Dat gevoel staat bij ons centraal. Als je voor de eerste keer komt dan starten we met een intake. Hierin kijken we vooral naar wat je allemaal wel kunt en waar je plezier in kunt hebben. We stellen samen met jou een leuk, gevarieerd programma samen om je doel te kunnen behalen. Want een beperking hebben betekent natuurlijk nog niet dat je niet kunt sporten.
We trainen in een relatief kleine groep. In deze groep volg jij je eigen individuele programma. We doen samen oefeningen waarbij we elkaar uitdagen en zo steeds een stapje verder komen. Het sporten in een groep zorgt voor een stuk gezelligheid, plezier en extra motivatie.
Tijdens de Kanjer groep zijn er altijd twee begeleiders aanwezig. Doordat zij altijd met z’n tweeën zijn krijgt iedereen de persoonlijke aandacht die hij/zij nodig heeft bij de uitvoering van de oefeningen.

Wat ons betreft kan iedereen mee doen!

GOED OM TE WETEN OVER DE KANJERS

  • De groepen zijn klein, waardoor de begeleiding persoonlijk en intensief is.
  • Is de Kanjergroep misschien iets voor uw kind? Probeer het eens, een proefles in één van de groepen is altijd mogelijk.
  • De lessen zijn op vrijdag van 18:00 tot 19:30 uur Waarbij een inloop mogelijk is op ieder moment. Het is de bedoeling dat je een uur komt sporten. Dus kom je om 18:00, dan mag je tot 19:00 blijven. Kom je om 18:15 mag je blijven tot 19:15 enz.