De PMT ervaring van Roy

‘Wat heb jij geleerd bij de PMT?’

Het belangrijkste wat ik bij Psychomotorische therapie (PMT) geleerd heb, is om meer in contact te staan met mijn lichaam en hier meer naar te luisteren. Ik ben me veel bewuster geworden van mijn gevoelens, emoties en gedachten, en heb verschillende manieren geleerd om hier op een juiste manier mee om te gaan. Dit zijn dingen waar ik de rest van mijn leven profijt van zal hebben!

‘Wat is voor jou de meerwaarde van PMT?’

Waar bij andere soorten therapie vaak gepraat wordt, gaat het bij PMT juist meer om het doen. Door middel van leuke oefeningen kan ik de dingen die ik hier leer meteen in de praktijk toepassen. Dit maakt het mogelijk om in relatief korte tijd grote stappen vooruit te maken.

‘Waarom zou je andere mensen PMT aanraden?’

Al mijn oude gedragspatronen worden bij PMT onder de loep genomen, besproken, en aangepakt waar nodig. Ik vind het fijn om nu een stuk bewuster in het leven te staan, en zit veel beter in mijn vel dan voor ik met de PMT begon. Ik denk dat de meeste mensen dit wel zouden willen, dus om die reden kan ik PMT zeker aanbevelen! Ik kijk in ieder geval elke keer weer uit naar mijn volgende sessie.

*namen zijn geanonimiseerd.