Vacature bekkenfysiotherapeut

voor onze vestigingen in Wezep, Elburg en/of Epe, 24-28 uur per week

Heb jij de master Bekkenfysiotherapie afgerond (of ga je dat doen) en wil je dit specialisme in de praktijk brengen bij een innovatieve organisatie met een heldere toekomstvisie en veel ruimte voor ontwikkeling? Dan is het volgende misschien iets voor jou: een baan voor 24-28 uur per week met doorgroeimogelijkheden bij onze vestigingen in Wezep, Elburg en/of Epe.

Wat, waar en hoe

Steeds meer mensen weten met bekkenklachten de weg naar de bekkenfysiotherapeut vinden. En dat is fijn, want deze gespecialiseerde collega’s kunnen vaak veel voor hen betekenen. Daarom zoeken we versterking van ons team voor 3 à 4 dagen per week met doorgroeimogelijkheden tot 32 uur per week. Als bekkenfysiotherapeut behandel je cliënten bij onze vestigingen in Wezep, Elburg en/of Epe (werkdagen en locaties in overleg). Daarnaast ben je ook betrokken bij groepslessen, zoals Zwanger & Fit. Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team van collega’s met aanvullende specialisaties en expertise.

Werken bij De Akker

Wat maakt werken bij De Akker zo bijzonder? Marlieke over haar werk als bekkenfysiotherapeut bij De Akker:

“De ruimte die je krijgt om vanuit je specialisme activiteiten te ontwikkelen die klachten helpen voorkomen, zoals zwangerschapspilates.”

Wat neem jij mee?

  •  je positieve energie!
  • je talent om mensen en initiatieven in beweging te brengen
  • een scherp oog voor de mens achter de klacht
  • goede ideeën over positieve gezondheid in de praktijk
  • de kunst om vooral mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen
  • de drang om te blijven leren en ontwikkelen
  • een afgeronde opleiding fysiotherapie, aangevuld met de masteropleiding Bekkenfysiotherapie

CV en motivatie

Wil je meer weten over deze functie of het werken bij De Akker? Neem dan contact op met vestigingsleider Willem van Essen (Willem.vanEssen@de-akker.nl).
Meteen solliciteren kan ook: stuur in dat geval je cv en motivatie naar Janine Lamberink, HR-adviseur via werken@tophealthgroep.nl.