Vacature Ergotherapeut

voor de vestigingen Elburg, Wezep en Epe, 24 uur per week (uitbreiding mogelijk)

Stel, je werkt al een paar jaar als ergotherapeut, misschien als waarnemer, en bent toe aan een nieuwe stap of andere omgeving. Je wilt een eigen cliëntenkring met veel zelfstandigheid, maar ook deel uitmaken van een professionele praktijk met een heldere toekomstvisie en collega’s om mee te sparren. Dan is het volgende misschien iets voor jou:

Een baan van 24 uur als ergotherapeut bij De Akker in Elburg, Wezep en Epe; uitbreiding naar 32 uur per week is mogelijk. Omdat onze huidige ergotherapeut vertrekt, zoeken we een nieuwe collega met voldoende ervaring om de therapie van de bestaande cliënten zelfstandig over te nemen en nieuwe op te starten. Daarbij werk je vanuit de drie vestigingen van De Akker en ook bij mensen thuis.

Als ergotherapeut maak je deel uit van de vestigingsteams van De Akker, die bestaan uit collega’s met veel verschillende disciplines en specialisaties. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met collega-ergotherapeuten met wie je samen de vakgroep ergotherapie van de Top Health Groep (THG) vormt.

De Akker: een THG-praktijk

Werken bij De Akker betekent werken bij een professionele, gedreven organisatie met een informele sfeer, veel collegialiteit en een heldere visie: wij willen mensen bewegen om fit en vitaal te leven. Daarbij werken we vanuit de positieve gezondheid benadering en kijken we verder dan de fysieke klachten van mensen. Om deze visie verder uit te dragen hebben we de krachten gebundeld met twee gelijkgestemde praktijken waarmee we samen de Top Health Groep vormen: De Haere in Salland en Fyon in Twente. Hierbij geldt: kleinschalig waar het kan, groter waar het moet. Zo zijn alle medewerkers in dienst bij THG, maar werken we vanuit onze vestigingen gewoon onder onze eigen praktijknamen.

Over jou

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als ergotherapeut bij een professionele, innovatieve praktijk die midden in de samenleving staat? Heb je een afgeronde opleiding ergotherapie (liefst met enkele jaren praktijkervaring), denk je liever in mogelijkheden dan in beperkingen en heb je goede ideeën over hoe je onze visie op gezondheid in de praktijk wilt brengen? Dan horen we graag van je. Stuur je cv en motivatie aan Janine Lamberink, HR-adviseur, via werken@tophealtgroep.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je bellen met Willem van Essen, t. 06 55 70 06 20.

Naar alle vacatures