Vacature Ergotherapeut

Ben je geïnteresseerd in een zelfstandige en afwisselende baan als ergotherapeut bij een vooruitstrevende organisatie voor fysio- en ergotherapie? Lees dan verder! ->

Functie:

  • Dubbelfunctie van 24u per week als ergotherapeut bij De Akker Zorggroep en De Akker Compliance (Brein in Beweging).
  • Locaties: Wezep, Elburg en Epe
  • Verantwoordelijkheid: Zelfstandige behandeling van bestaande cliënten en opstarten van therapieën voor nieuwe cliënten
  • Werkomgeving: Werken vanuit drie vestigingen van De Akker en bij cliënten thuis.

 

Jouw profiel:

  • Je hebt een afgeronde opleiding ergotherapie (bij voorkeur met enkele jaren praktijkervaring)
  • Je denkt in termen van mogelijkheden in plaats van beperkingen
  • Je hebt innovatieve ideeën over het implementeren van de visie op gezondheid
  • Je werkt zelfstandig en neemt initiatief t.a.v. het opbouwen en onderhouden van jouw professionele netwerk.
  • Je bent een teamspeler, die samenwerking zoekt met medehulpverleners binnen en buiten jouw eigen team en organisatie

 

Over De Akker Zorggroep

De Akker is een Paramedisch Centrum voor fysiotherapie, oefentherapie en ergotherapie op de Veluwe. In 1993 opgericht, met vandaag de dag 3 locaties. De Akker streeft naar een persoonlijke benadering van cliënten, waarbij nauwe samenwerking met huisartsen, medisch specialisten en het regionale bedrijfsleven centraal staat. Wat ons doel is? Ervoor te zorgen dat iedereen die binnenkomt bij de Akker zich thuis voelt, zich gehoord voelt en de praktijk weer verlaat met het gevoel te zijn geholpen. Zodat het leven weer wat prettiger is geworden. Samenwerken, innovatie, multidisciplinaire aanpak en maatschappelijke betrokkenheid zijn kernwaarden binnen onze organisatie.

Ergotherapeut binnen de Akker: Als ergotherapeut houd je hier zelfstandig de eerstelijns ergotherapie draaiende, met daarbinnen een diversiteit aan doelgroepen en vraagstellingen. Ook het begeleiden van aanvragen bij gemeenten en/of instanties behoort tot jouw functie. Je werkt solistisch, waarbij je zelf de samenwerking zoekt met andere disciplines/instanties wanneer dit van belang is voor jouw ergotherapeutische behandeling.

 

Over De Akker Compliance (Brein in Beweging):

Bij Brein in Beweging helpen wij mensen met psychische en lichamelijke problemen en chronische (pijn)klachten. Dat doen we met een intensief behandeltraject, waarbij je met meerdere therapeuten vanuit verschillende invalshoeken aan de slag gaat. Brein in Beweging Teamtherapie noemen we dit. Zorgprofessionals met diverse disciplines werken hierbij samen met jou als team aan het herstel van de cliënt en bewaken de voortgang van de behandeling.

Ergotherapeut binnen Brein in Beweging: Als ergotherapeut pak je hier de vragen rondom belasting/belastbaarheid, energieverdeling en grenshantering op. Je bent onderdeel van het multidisciplinaire behandelteam.

 

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar Ramina Reefman, HR-adviseur, via hr@de-akker.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je bellen met Willem van Essen op t. 06 – 55 70 06 20.

Heb jij slechts affiniteit met één van de beide rollen binnen deze dubbelfunctie? Ook dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren op deze vacature. Over de exacte invulling van de functie is overleg mogelijk.

Naar alle vacatures