Vacature manueel therapeut (i.o.) Top Health Groep

Voor meerdere vestigingen van De Haere, Fyon en De Akker, uren in overleg.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als manueel fysiotherapeut of heb je ambitie om manueel therapeut te worden bij een professionele, innovatieve praktijk die midden in de samenleving staat? Voor diverse vestigingen van onze Top Health Groep-praktijken zijn we op zoek naar meerdere therapeuten met affiniteit manueel, aantal uren in overleg.

Wat, waar en hoe

Bij welke praktijk(en) en locatie(s) je aan het werk gaat, is afhankelijk van waar je woont. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen ons werkgebied en houden we een reisafstand van 30 minuten als richtlijn aan. Je behandelt cliënten in onze praktijken, in de thuissituatie en verzorgt medische trainingen. Het aantal uren per week is in overleg. Net als iedereen kun je rekenen op de steun van je collega’s een jong en dynamisch vestigingsteam met veelal mastergeschoolde therapeuten. Daarnaast heb je ook regelmatig overleg met de vakspecialisten binnen de Top Health Groep, Je krijgt de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.

Wat neem jij mee?

  • je positieve energie!
  • je talent om mensen en initiatieven in beweging te brengen
  • een scherp oog voor de mens achter de klacht
  • goede ideeën over positieve gezondheid in de praktijk
  • de kunst om vooral mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen
  • de drang om te blijven leren en ontwikkelen
  • een afgeronde opleiding fysiotherapie, enige jaren ervaring en specialisatie(plannen) voor manuele therapie.

Solliciteren

Wil je meer weten over deze functie of het werken bij de Top Health Groep-praktijken? Of direct solliciteren? Neem dan contact op met Janine Lamberink, HR-adviseur via werken@tophealthgroep.nl. Om te solliciteren, stuur je een cv en motivatie mee.

Naar alle vacatures