Coronaupdate: sluiting FysioSport, behandelingen gaan door

Aangescherpte coronamaatregelen per 19 december

Vanwege de grote onzekerheid en snelle verspreiding van de corona omikron-variant geldt er vanaf 19 december opnieuw een lockdown. De individuele behandelingen en therapie kunnen gelukkig wel gewoon doorgaan, maar FysioSport stopt vooralsnog tot medio januari. Personal training blijft buiten wel mogelijk.

Online sporten

Bart en Robin gaan deze week weer starten met het opnemen van filmpjes om jullie aan te moedigen om in beweging te blijven. In de tussentijd hebben we ook onze online oplossingen nog. Op deze websites kunnen jullie filmpjes vinden met thuisoefeningen:

Contributie en inhalen lessen

De incasso van december zal zoals gebruikelijk rond de 27e eruit gaan. De FysioGym, Zwanger en Fit en FS Kanjers zijn per 1 december al gestopt, omdat dit avondgroepen zijn.

Uiteraard bieden we de mogelijkheid om de gemiste lessen in te halen in het nieuwe jaar. Normaal hanteren we een termijn van een maand om in te halen, hiervoor maken we nu een uitzondering en daarom zijn deze lessen het gehele jaar (2022) in te halen. Voor de mensen met een FysioFlex abonnement zullen we de einddatum verlengen. Jullie krijgen dus langer de tijd om de credits te gebruiken.

Algemene coronamaatregelen

Naast bovenstaande aanpassingen, blijven onze algemene coronamaatregelen van kracht:

Praktijkbezoek

Kom niet naar de praktijk voor een behandeling:

  • als je last hebt van klachten die op corona kunnen wijzen: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, hoesten, niezen, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid. Bij een of meerdere klachten: laat je testen en blijf thuis tot de testuitslag bekend is.
  • als een van je huisgenoten koorts en/of benauwdheidsklachten heeft of in afwachting is van een coronatest/uitslag.
  • in de eerste twee weken na thuiskomst uit een oranje of rood gebied in het buitenland. Dat geldt óók als je geen klachten hebt of de coronatest negatief is.

Zeg in bovenstaande situaties je afspraak af via t. 038-3760091of mail naar info@de-akker.nl.

Maatregelen binnen de praktijk

  • Blijf thuis bij klachten (verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, koorts)
  • Kom alleen op afspraak of afgesproken trainingstijden naar de praktijk.
  • Draag een mondkapje in de gezamenlijke ruimten, wachtkamer en de behandelkamer
  • Was/ontsmet de handen bij binnenkomst
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Neem een eigen handdoek mee

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan even contact met ons op per mail (info@de-akker.nl) of telefonisch 038-3760091.