Vacature Sportinstructeur bij De Akker

Droom jij ervan om mensen te inspireren tot een actieve, gezonde levensstijl? Heb je al ervaring als sportinstructeur en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben jij degene die we zoeken!

Stel je voor: werken als sportinstructeur bij De Akker. Je krijgt de kans om je eigen groepen met enthousiaste cliënten te begeleiden, en tegelijkertijd maak je deel uit van een professionele praktijk met een heldere visie en inspirerende collega’s om mee te sparren.

Deze functie biedt jou de mogelijkheid om 16-24 uur per week aan de slag te gaan. Als sportinstructeur bij De Akker ben je een belangrijke schakel in onze missie om mensen te bewegen naar een vitaal leven.

De Akker

Werken bij De Akker betekent werken bij een professionele, gedreven organisatie met een informele sfeer, veel collegialiteit en een heldere visie: wij willen mensen bewegen om fit en vitaal te leven. Daarbij werken we vanuit de positieve gezondheid benadering en kijken we verder dan de fysieke klachten van mensen.

Over jou

Ben jij de energieke sportinstructeur die we zoeken? Heb je bij voorkeur een MBO-opleiding Sport en Bewegen afgerond en al wat ervaring opgedaan met het begeleiden van groepen? Ben je flexibel en enthousiast om in de avonden te werken? Dan horen we graag van je!

Wil jij bijdragen aan een gezondere samenleving en beweging een integraal onderdeel maken van het leven van onze cliënten? Stuur je cv en een enthousiaste motivatie naar HR@de-akker.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Ramina Reefman, telefoonnummer: 06-10138203. We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!